Kolom 1

Hier komt de tekst in kolom 1, wat gebeurd er als de tekst niet op een regel past?

Regel door mij gecreëerde tekst die doorloop past zich vanzelf aan. De div tag container bepaalt de breedte van de content, voor de 2 koloms pagina staat deze op 75% voor de 3 koloms pagina is dit 75%, de 5 koloms pagina is dit 80% en voor deze ook 80%..

Kolom 2

Hier komt de tekst in kolom 2, wat gebeurd er als de tekst niet op een regel past?

Regel door mij gecreeerd tekst die doorloop past zich vanzelf aan.

Bla bla bla Op het tabblad Invoegen bevatten de galerieën items die zo zijn ontworpen dat deze worden afgestemd op het algehele uiterlijk van uw document. Via deze galerieën kunt u tabellen, voetteksten, lijsten, voorbladen en andere bouwstenen voor documenten invoegen. Wanneer u afbeeldingen, grafieken of diagrammen maakt, worden deze ook aangepast aan het huidige uiterlijk van het document. U kunt de opmaak van in de documenttekst geselecteerde tekst gemakkelijk wijzigen door een uiterlijk voor de geselecteerde tekst te kiezen in de galerie Snelle stijlen op het tabblad Start. U kunt de tekst ook rechtstreeks opmaken met de andere besturingselementen op het tabblad Start. Voor de meeste besturingselementen hebt u de keuze uit het uiterlijk van het huidige thema of een opmaak die u zelf opgeeft.Wanneer je drie kolommen bla, bla, enz.

Kolom 3

Wanneer je alle kolommen netjes wilt laten aansluiten met "procenten van de pagina"moet je wel zorgen dat het aantal pixels links en rechts op "nul" komen want die worden van de totale breedte afgetrokken.

Bla bla bla
Word: referentie voor ontwikkelaars Welkom bij de naslaginformatie voor ontwikkelaars van Microsoft Word 2010 Welkom bij de naslaginformatie voor ontwikkelaars van Microsoft Word 2010. Deze naslaginformatie bevat conceptoverzichten, programmeertaken, voorbeelden en naslagmateriaal, als ondersteuning bij het ontwikkelen van oplossingen op basis van Word. Wij stellen uw vragen en opmerkingen over deze inhoud op prijs. U kunt uw feedback verzenden aan docthis@microsoft.com. Publicatiedatum van deze naslaginformatie: maart 2010 (versie 2010) Dit document is vanaf de volgende locaties toegankelijk: Vanuit het product (recentste versie): Als u met internet bent verbonden, kunt u de recentste versie van deze naslaginformatie weergeven vanuit Word. Klik op de knop Help van Word en klik op de vervolgkeuzepijl van het vak Zoeken.

Kolom 4

Hier komt bijna dezelfde tekst als in kolom 1, wat gebeurd er als de tekst niet op een regel past?

Regel door mij gecreeerd tekst die doorloop past zich vanzelf aan.

De div tag container bepaalt de breedte van de content, voor de 2 koloms pagina staat deze op 75% voor de 3 koloms pagina is dit 75%, voor de 5 koloms pagina is dit 80% en voor de deze ook 80%.

Kolom 5

Hier komt de tekst ook uit kolom 1, wat gebeurd er als de tekst niet op een regel past?

Regel door mij gecreeerd tekst die doorloop past zich vanzelf aan. De div tag container bepaalt de breedte van de content, voor de 2 koloms pagina staat deze op 75% voor de 3 koloms pagina is dit 75%, voor de 5 koloms pagina is dit 80% en voor de deze testpagina ook 80%.

Hier staat wat informatie over de gehele breedte van de beschikbare pagina in de "div balk", onderaan de pagina net boven de footer. Maar,....kan ik hieronder nog meer kolommen plaatsen? we gaan dat proberen in het file "vijfplus" dus maken we een pagina "vijfplus" en we maken een css file "styles5plus" dan zie we wel waar het schip strand.

Wanneer de kolommen 1,2,3,4, en 5 te kort zijn komt de tekst in betreffende kolom te ver naar beneden en loopt door de tekst in deze balk. Dit is niet de bedoeling lengte van 1050px naar "auto" voor alle kolommen en "balken"gebracht en het probleem doet zich niet meer voor.
De pagina's vijf en vijf plus gebruiken beide css file styles5

Kolom 6

Bla bla bla
Op het tabblad Invoegen bevatten de galerieën items die zo zijn ontworpen dat deze worden afgestemd op het algehele uiterlijk van uw document. Via deze galerieën kunt u tabellen, voetteksten, lijsten, voorbladen en andere bouwstenen voor documenten invoegen. Wanneer u afbeeldingen, grafieken of diagrammen maakt, worden deze ook aangepast aan het huidige uiterlijk van het document.

Kolom 7

Bla bla bla
U kunt de opmaak van in de documenttekst geselecteerde tekst gemakkelijk wijzigen door een uiterlijk voor de geselecteerde tekst te kiezen in de galerie Snelle stijlen op het tabblad Start. U kunt de tekst ook rechtstreeks opmaken met de andere besturingselementen op het tabblad Start. Voor de meeste besturingselementen hebt u de keuze uit het uiterlijk van het huidige thema of een opmaak die u zelf opgeeft.

Kolom 8

Bla bla bla
Als u het algemene uiterlijk van uw document wilt wijzigen, moet u nieuwe thema-elementen kiezen op het tabblad Pagina-indeling. Gebruik de opdracht Huidige reeks snelle stijlen wijzigen om de beschikbare stijlen in de galerie Snelle stijlen te wijzigen. In zowel de galerie Thema's als de galerie Snelle stijlen bevinden zich opdrachten waarmee u het uiterlijk van het document altijd kunt terugzetten naar het oorspronkelijke uiterlijk van de huidige sjabloon.