Kolom 1

Hier komt de tekst in kolom 1, wat gebeurd er als de tekst niet op een regel past?

Regel door mij gecreëerde tekst die doorloop past zich vanzelf aan. De div tag wrapper bepaalt de breedte van de content, voor de 2 koloms pagina staat deze op 75% voor de 3 koloms pagina is dit 75%, voor de 5 koloms pagina is dit 90% en voor de testpagina ook 90%..

Kolom 2

Hier komt de tekst in kolom 2, wat gebeurd er als de tekst niet op een regel past?

Regel door mij gecreeerd tekst die doorloop past zich vanzelf aan.

Bla bla bla Op het tabblad Invoegen bevatten de galerieën items die zo zijn ontworpen dat deze worden afgestemd op het algehele uiterlijk van uw document. Via deze galerieën kunt u tabellen, voetteksten, lijsten, voorbladen en andere bouwstenen voor documenten invoegen. Wanneer u afbeeldingen, grafieken of diagrammen maakt, worden deze ook aangepast aan het huidige uiterlijk van het document. U kunt de opmaak van in de documenttekst geselecteerde tekst gemakkelijk wijzigen door een uiterlijk voor de geselecteerde tekst te kiezen in de galerie Snelle stijlen op het tabblad Start. U kunt de tekst ook rechtstreeks opmaken met de andere besturingselementen op het tabblad Start. Voor de meeste besturingselementen hebt u de keuze uit het uiterlijk van het huidige thema of een opmaak die u zelf opgeeft.Wanneer je drie kolommen bla, bla, enz.

Kolom 3

Wanneer je alle kolommen netjes wilt laten aansluiten met "procenten van de pagina"moet je wel zorgen dat het aantal pixels links en rechts op "nul" komen want die worden van de totale breedte afgetrokken.

Deze tekst staat in kolom 3

Kolom 4

Hier komt bijna dezelfde tekst als in kolom 1, wat gebeurd er als de tekst niet op een regel past?

Regel door mij gecreeerd tekst die doorloop past zich vanzelf aan.

De div tag wrapper bepaalt de breedte van de content, voor de 2 koloms pagina staat deze op 75% voor de 3 koloms pagina is dit 75%, voor de 5 koloms pagina is dit 90% en voor de testpagina ook 90%.

Kolom 5

Hier komt de tekst ook uit kolom 1, wat gebeurd er als de tekst niet op een regel past?

Regel door mij gecreeerd tekst die doorloop past zich vanzelf aan. De div tag wrapper bepaalt de breedte van de content, voor de 2 koloms pagina staat deze op 75% voor de 3 koloms pagina is dit 75%, voor de 5 koloms pagina is dit 90% en voor de testpagina ook 90%.

Hier staat wat informatie over de gehele breedte van de beschikbare pagina in de "div balk", onderaan de pagina net boven de footer. Maar,....kan ik hieronder nog meer kolommen plaatsen? we gaan dat proberen in het file "vijfplus" dus maken we een pagina "vijfplus" en we maken een css file "styles5plus" dan zie we wel waar het schip strand.

Wanneer de kolommen 1,2,3,4, en 5 te kort zijn komt de tekst in betreffende kolom te ver naar beneden en loopt door de tekst in deze balk. Dit is niet de bedoeling lengte naar 1050px gebracht en het probleem doet zich niet meer voor.Zelfs niet opkleinere schermen.

Kolom 6

Op het tabblad Invoegen bevatten de galerieën items die zo zijn ontworpen dat deze worden afgestemd op het algehele uiterlijk van uw document. Via deze galerieën kunt u tabellen, voetteksten, lijsten, voorbladen en andere bouwstenen voor documenten invoegen. Wanneer u afbeeldingen, grafieken of diagrammen maakt, worden deze ook aangepast aan het huidige uiterlijk van het document.

Kolom 7

U kunt de opmaak van in de documenttekst geselecteerde tekst gemakkelijk wijzigen door een uiterlijk voor de geselecteerde tekst te kiezen in de galerie Snelle stijlen op het tabblad Start. U kunt de tekst ook rechtstreeks opmaken met de andere besturingselementen op het tabblad Start. Voor de meeste besturingselementen hebt u de keuze uit het uiterlijk van het huidige thema of een opmaak die u zelf opgeeft.

Kolom 8

Als u het algemene uiterlijk van uw document wilt wijzigen, moet u nieuwe thema-elementen kiezen op het tabblad Pagina-indeling. Gebruik de opdracht Huidige reeks snelle stijlen wijzigen om de beschikbare stijlen in de galerie Snelle stijlen te wijzigen. In zowel de galerie Thema's als de galerie Snelle stijlen bevinden zich opdrachten waarmee u het uiterlijk van het document altijd kunt terugzetten naar het oorspronkelijke uiterlijk van de huidige sjabloon.