Kolom 1

Hier komt de tekst in kolom 1, wat gebeurd er als de tekst niet op een regel past?

Regel door mij gecreeerd tekst die doorloop past zich vanzelf aan. De div tag wrapper bepaalt de breedte van de content, voor de 2 koloms pagina staat deze op 75% voor de 3 koloms pagina is dit 75%, voor de 5 koloms pagina is dit 90% en voor de testpagina ook 90%..

Kolom 2

Hier komt de tekst in kolom 2, wat gebeurd er als de tekst niet op een regel past?

Regel door mij gecreeerd tekst die doorloop past zich vanzelf aan.

Kolom 3

Wanneer je alle kolommen netjes wilt laten aansluiten met "procenten van de pagina"moet je wel zorgen dat het aantal pixels links en rechts op "nul" komen want die worden van de totale breedte afgetrokken.

Deze tekst staat in kolom 3

Kolom 4

Hier komt bijna dezelfde tekst als in kolom 1, wat gebeurd er als de tekst niet op een regel past?

Regel door mij gecreeerd tekst die doorloop past zich vanzelf aan.

De div tag wrapper bepaalt de breedte van de content, voor de 2 koloms pagina staat deze op 75% voor de 3 koloms pagina is dit 75%, voor de 5 koloms pagina is dit 90% en voor de testpagina ook 90%.

Kolom 5

Hier komt de tekst ook uit kolom 1, wat gebeurd er als de tekst niet op een regel past?

Regel door mij gecreeerd tekst die doorloop past zich vanzelf aan. De div tag wrapper bepaalt de breedte van de content, voor de 2 koloms pagina staat deze op 75% voor de 3 koloms pagina is dit 75%, voor de 5 koloms pagina is dit 90% en voor de testpagina ook 90%.

Hier staat wat informatie over de gehele breedte van de beschikbare pagina in de "div balk", onderaan de pagina net boven de footer. Maar,....kan ik hieronder nog meer kolommen plaatsen? we gaan dat proberen in het file "vijfplus" dus maken we een pagina "vijfplus" en we maken een css file "styles5plus" dan zie we wel waar het schip strand.